Često postavljana pitanjaPronađite odgovore na često postavljana pitanja

Naš sajt nije internet prodavnica. Mi pronalazimo i upoređujemo cene suplemenata na području Srbije kako bismo Vama olakšali kupovinu i pomogli da pronađete suplemente po najpovoljnijim cenama.
Nažalost, u ovakvim situacijama mi nismo u mogućnosti da Vam pomognemo. Proizvodi se nekada jako brzo rasprodaju jer su na popustu. Možete nas pratiti na Instagramu kako bi ste dobijali najnovije informacije o suplementima na popustu. Takođe, ukoliko nam prijavite u kojim situacijama je ovo problem i dešava se konstantno, uklonićemo taj sadržaj iz ponude kako bi Vam uvek bile dostupne samo ažurne informacije.
Naš tim se trudi da i do nekoliko puta dnevno uporedi cene i prenese najnovije informacije za proizvode i cene, ali se u retkim slučajevima dešava da se u prodavnici na sajtu izmeni cena u međuvremenu. Tako da postoje situacije u kojima je cena vrlo kratko neažurna.
Aktivna kampanja i ponuda za reklamiranje će biti uskoro dostupne na našem sajtu. U međuvremenu nas kontaktirajte ukoliko želite da se reklamirate kod nas na sajtu. Svako ko nas bude podržao na početku kasnije će svakako imati beneficije u odnosu na ostale prilikom zakupa reklamnog prostora na našem portalu.
©2024 Cene Suplemenata Srbija - Sva prava zadržana