Privatnost podatakaPrivatnost podataka

Privatnost podataka

Vaša privatnost nam je veoma važna. Shodno tome, razvili smo ove smernice kako biste razumeli kako prikupljamo, koristimo, komuniciramo i otkrivamo i koristimo lične podatke.

Sledeće iznosi našu politiku privatnosti.

  • Pre ili u vreme prikupljanja ličnih podataka, identifikovaćemo svrhe u koje se informacije prikupljaju.
  • Lične podatke ćemo prikupljati i koristiti isključivo sa ciljem da ispunimo one svrhe koje smo mi odredili i za druge kompatibilne svrhe, osim ako ne dobijemo saglasnost dotične osobe ili ako to zahteva zakon.
  • Lične podatke cćemo zadržati samo onoliko koliko je potrebno za ispunjenje tih svrha.
  • Lične podatke prikupljać́emo zakonitim i poštenim sredstvima i, prema potrebi, uz znanje ili saglasnost dotične osobe.
  • Lični podaci treba da budu relevantni za svrhe u koje će se koristiti i, u meri u kojoj je to potrebno za te svrhe, treba da budu tačni, potpuni i ažurni.
  • Lične podatke ćemo zaštititi razumnim zaštitnim merama protiv gubitka ili krađe, kao i neovlašćenim pristupom, otkrivanjem, kopiranjem, upotrebom ili modifikovanjem.
  • Kupcima ćemo učiniti dostupnim informacije o našim smernicama i praksama u vezi sa upravljanjem ličnim podacima.
  • Posvećeni smo poslovanju u skladu sa ovim principima kako bismo osigurali zaštitu i održavanje poverljivosti ličnih podataka.

Politika o kolačićima

Ovo je politika kolačića za naš sajt.

Šta su kolačići

Kao što je uobičajena praksa kod gotovo svih profesionalnih veb lokacija, ova veb lokacija koristi kolačiće, odnosno male datoteke koje se preuzimaju na vaš računar, da bi poboljšala vaše iskustvo. Ova stranica opisuje koje informacije prikupljaju, kako ih koristimo i zašto ponekad moramo da skladištimo ove kolačiće. Takođe ćemo podeliti kako možete sprečiti da se ovi kolačići čuvaju, ali to može smanjiti verziju ili 'razbiti' određene elemente funkcionalnosti veb lokacija.

Za opšte informacije o kolačićima, pročitajte „Šta su kolačići“. Informacije u vezi sa kolačićima iz ove Politike o kolačićima su od proizvođača politike privatnosti.

Kako koristimo kolačiće

Kolačiće koristimo iz različitih razloga opisanih u nastavku. Nažalost, u većini slučajeva ne postoje standardne opcije za onemogućavanje kolačića bez potpunog onemogućavanja funkcionalnosti i funkcija koje dodaju ovoj veb lokaciji. Preporučuje se da ostavite sve kolačiće ako niste sigurni da li su vam potrebni ili ne u slučaju da se koriste za pružanje usluge koju koristite.

Onemogućavanje kolačića

Podešavanje kolačića možete da sprečite podešavanjem podešavanja u svom pregledaču (kako to učiniti potražite u pomoći pregledača). Imajte na umu da će onemogućavanje kolačića uticati na funkcionalnost ove i mnogih drugih veb lokacija koje posećujete. Onemogućavanje kolačića obično rezultira i onemogućavanjem određenih funkcionalnosti i karakteristika ove veb lokacije. Zbog toga se preporučuje da ne onemogućavate kolačiće.

Kolačići koje postavljamo

Da bismo vam pružili sjajno iskustvo na ovoj veb lokaciji, mi pružamo funkcionalnost da podesimo vaše postavke načina rada ove veb lokacije kada je koristite. Da bismo zapamtili vaše postavke, moramo da postavimo kolačiće tako da se ove informacije mogu pozivati svaki put kada na vašu interakciju sa stranicom utiču vaše preferencije.

Kolačići treće strane

U nekim posebnim slučajevima koristimo i kolačiće koje pružaju pouzdane treće strane. Sledeći odeljak detaljno opisuje koje kolačiće nezavisnih proizvođača možete naići na ovoj veb lokaciji.

Ova veb lokacija koristi Google analitiku koja je jedno od najrasprostranjenijih i najpouzdanijih rešenja za analitiku na vebu, koje nam pomažu da razumemo kako koristite veb lokaciju i načine na koje možemo poboljšati vaše iskustvo. Ovi kolačići mogu pratiti stvari kao što su koliko vremena provodite na veb lokaciji i stranicama koje posećujete kako bismo nastavili da proizvodimo zanimljiv sadržaj.

Za više informacija o kolačićima Google analitike pogledajte zvaničnu stranicu Google analitike.

Analitika nezavisnih proizvođača koristi se za praćenje i merenje upotrebe ove veb stranice kako bismo mogli da nastavimo da proizvodimo zanimljiv sadržaj. Ovi kolačići mogu pratiti stvari kao što su koliko vremena provodite na veb lokaciji ili stranicama koje posećujete, što nam pomaže da shvatimo kako možemo poboljšati veb lokaciju za vas.

S vremena na vreme testiramo nove funkcije i neznatno menjamo način isporuke veb lokacije. Kada još uvek testiramo nove funkcije, ovi kolačići mogu da se koriste da bi se obezbedilo dosledno iskustvo tokom boravka na veb lokaciji, istovremeno osiguravajući da razumemo koje optimizacije naši korisnici najviše cene.

Više informacija

Nadamo se da vam je to razjasnilo stvari i kao što je prethodno pomenuto, ako postoji nešto za šta niste sigurni da li vam treba ili ne, obično je sigurnije da kolačiće ostavite omogućenim u slučaju da deluje u interakciji sa nekom od funkcija koje koristite na našoj veb lokaciji.

Međutim, ako i dalje tražite više informacija, možete nas kontaktirati.

©2024 Cene Suplemenata Srbija - Sva prava zadržana