BCAA MegaFuel 6000Amix

Amix Ušteda
BCAA MegaFuel 6000 150 ml 9,00RSD

BCAA MegaFuel 6000

Amix BCAA Mega Fuel 6000 - BCAA  za rast i regeneraciju mišića.

BCAA MegaFuel 6000 je izuzetno jak tečni oblik esencijalnih aminokiselina BCAA u razmeri 2:1:1, dopunjen L-argininom, taurinom i beta-alaninom (CarnoSi). Dobro je poznato da je doziranje aminokiselina pre i neposredno nakon vežbanja idealno za maksimalnu efikasnost.

Dobro je poznato da je doziranje aminokiselina pre i neposredno nakon vežbanja idealno za maksimalnu efikasnost. Zbog toga je BCAA Mega Fuel u jedinstvenoj džepnoj ampuli „dvostrukog šuta“, sa vrlo visokim sadržajem BCAA aminokiselina (6.000mg), idealan za upotrebu polovine sadržaja ampule pre, a druge polovine nakon vežbanja. Ne sadrži aspartam, zaslađen je Splend sukralozom. BCAA aminokiseline su gradivni blokovi proteina koji igraju ključnu ulogu u razvoju i rastu mišića. Kombinacija ovih aminokiselina čini približno 33% ukupnih proteina mišića.

BCAA igraju važnu ulogu u sintezi proteina (rast mišića), povećavaju nivo energije, smanjuju umor i takođe imaju efekat na antikatabolizam. L-arginin je aminokiselina koja služi kao preteča azotnog oksida (NO). Azotni oksid pomaže širenju krvnih sudova, zahvaljujući čemu srce dobija adekvatnu zalihu kiseonika. Ovo je neophodno za povećanje sinteze proteina. Taurin je uključen u brojne metaboličke procese. Važan je neurotransmiter, igra važnu ulogu u metabolizmu glukoze.

Amix BCAA Mega Fuel 6000:

  • podržava sintezu proteina
  • podržava anabolizam
  • štiti mišiće od oštećenja
  • povećava snagu i performanse
  • sprečava katabolizam mišića
  • ubrzava regeneraciju
  • ne sadrži aspartam

To je dodatak ishrani. Nije zamišljen kao zamena za raznovrsnu ishranu. Nema lekovite efekte. Ne prekoračite preporučenu dnevnu dozu.

Upotreba:

 Pola ampule (75ml) 30 minuta pre treninga i pola ampule odmah posle treninga. Promućkati pre upotrebe

Uporedne Cene

Amix - BCAA MegaFuel 6000

- kliknite na znak pored prodavca za informacije o prodavcu i isporuci
Informacije su ažurirane 15. 6. 2024.
Amix - BCAA MegaFuel 6000 150 ml

BCAA MegaFuel 6000 - 150 ml

Prodavac Cena
AMG Sport Nutrition 300,00RSD poseti prodavca
Titanium Sport 300,00RSD poseti prodavca
CF Sport 309,00RSD poseti prodavca

©2024 Cene Suplemenata Srbija - Sva prava zadržana