Daily OneAmix

Amix Ušteda
Daily One 60 tableta 510,00RSD

Daily One

Među vitaminima koje sadrži možemo pomenuti: A, C, kompleks B, D3, K, E, folnu kiselinu i biotin. S druge strane, minerali uključeni u njegovu formulu su brojni i uspevaju da maksimalno katapultiraju metaboličke procese u organizmu. Njegov opseg je prilično širok, uključujući kalcijum, fosfor, cink, magnezijum, mangan, bakar, jod, selen, hrom, bor i veoma važan slučaj gvožđa. Ovo poslednje je od velike važnosti jer poboljšava prenos kiseonika kroz krv. Nema sumnje da su doprinosi ovog dijetetskog suplementa ogromni i raznovrsni.

Međutim, treba dodati da njegove komponente ne funkcionišu pojedinačno, već se kombinuju da bi se postigli rezultati. Na primer, vitamin E i određeni minerali kombinuju se da bi proizveli snažne antioksidativne efekte koji usporavaju prirodni proces starenja. Ovaj fantastični dodatak je okarakterisan jer nudi i vitamine i minerale.

Treba napomenuti da se vitaminska jedinjenja ne sintetišu metabolizmom i zato se moraju unositi hranom. Međutim, ponekad ljudi ne jedu dovoljno da zadovolje telesne potrebe za vitaminima ili obroci ne sadrže te vitamine u odgovarajućim količinama. Nešto slično se može reći i za minerale, koji obavljaju mnoge funkcije u radu organizma. Neke od uloga minerala su stvaranje kostiju, regulacija kardiovaskularnog sistema i transport kiseonika u krvi. Obično, kada minerala nema, postoji određena slabost i razni zdravstveni problemi.

Stoga, konzumacija Daily One iz Amix Nutrition omogućava da imamo i količine vitamina i minerala pogodne za pravilno stanje metabolizma kod ljudi.

Upotreba:

1 tableta dnevno.

Uporedne Cene

Amix - Daily One

- kliknite na znak pored prodavca za informacije o prodavcu i isporuci
Informacije su ažurirane 21. 9. 2023.
Amix - Daily One 60 tableta

Daily One - 60 tableta

Prodavac Cena
CF Sport 1.090,00RSD poseti prodavca
ATP Sport 1.390,00RSD poseti prodavca
Suplementi Srbija 1.390,00RSD poseti prodavca
X Sport 1.390,00RSD poseti prodavca
ExYu Fitness Shop 1.463,00RSD poseti prodavca
Explode 1.500,00RSD poseti prodavca
AMG Sport Nutrition 1.550,00RSD poseti prodavca
Supplement Store 1.590,00RSD poseti prodavca
Titanium Sport 1.600,00RSD poseti prodavca

©2023 Cene Suplemenata Srbija - Sva prava zadržana