Fat Burner GelAmix

Amix Ušteda
Fat Burner Gel 200 ml 570,00RSD

Fat Burner Gel

Fat Burner Gel od Amix Nutrition je moćan gel koji pospešuje cirkulaciju krvi, što doprinosi sagorevanju masti. Ima jedinstveni sastav koji sadrži više od 20 bioloških supstanci, uključujući: ekstrakt divljeg kestena koji poboljšava propustljivost kapilara i pomaže u smanjenju masnoće na koži, L-karnitin, kofein, azijska centela i rukus, supstance koje su dokazane i pokazuju veliku efikasnost uklanjaju masnoću, osim što su odgovorni za podsticanje mikrocirkulacije kože i poboljšavaju metabolizam adipocita (masnih ćelija). Pomoću gela za sagorevanje masti iz Amik Nutrition možemo postići ciljeve kojima težimo, jer je napravljen od sastojaka koji prožimaju kožu, uzrokujući vazodilataciju (širenje krvnih sudova) i zbog toga omogućava vrlo lako uklanjanje masti.

Zbog svog sadržaja poboljšava regenerativni proces kože, pružajući duboku hidrataciju i smanjujući oksidativni stres koji oštećuje kožu, uz to ima uravnoteženu kombinaciju na efekat hladnog efekta, što povećava uklanjanje masti. Gel za sagorevanje masti iz Amix Nutrition je gel koji će vam omogućiti da imate stomak iz snova i jedinstvenu i izvanrednu figuru. Gel za sagorevanje masti iz Amix Nutrition je jedinjenje u gel obliku koje je puno hranljivih sastojaka koji održavaju kožu i organizam zdravim. Dizajniran je za one koji žele da smanje prečnik područja u abdomenu. Obogaćen je nekim prirodnim jedinjenjima koja će nam pomoći u hidrataciji i poboljšanju izgleda kože i preporučuje se u slučajevima gojaznosti.

  • To je 100% efikasan proizvod.
  • Smanjuje celulitis.
  • Veoma brzo uklanja višak masti
  • Njegova primena je izuzetno jednostavna.
  • Veoma je upijajući.
  • Obnavlja kožu.
  • Hidrira slojeve kože i poboljšava njen izgled.

Ovaj čudesni gel posebno je dizajniran i proizvod za one ljude koji žele da imaju lepu skulpturalnu figuru. Pomoći će vam da sagorete masnoće i pokažete stomak koji ste ikada želeli. Nema sumnje da je to jedan od najboljih proizvoda koji su stigli na tržište. Ovaj gel je dizajniran da sagoreva višak masnog tkiva u našem telu koje je teško ukloniti i njegova apsorpcija je trenutna, tako da ga nanosite u kratkom roku.

Upotreba:

Ovaj proizvod se mora nanositi dva puta dnevno na suvu, čistu kožu i koristiti ga dovoljno na mestima koja želite da isprobate i razmazati ga masažama kako biste postigli potpunu apsorpciju.

Uporedne Cene

Amix - Fat Burner Gel

- kliknite na znak pored prodavca za informacije o prodavcu i isporuci
Informacije su ažurirane 15. 6. 2024.
Amix - Fat Burner Gel 200 ml

Fat Burner Gel - 200 ml

Prodavac Cena
CF Sport 1.530,00RSD poseti prodavca
ExYu Fitness Shop 1.555,00RSD poseti prodavca
AMG Sport Nutrition 1.600,00RSD poseti prodavca
Suplementi Srbija 1.690,00RSD poseti prodavca
Titanium Sport 2.100,00RSD poseti prodavca

©2024 Cene Suplemenata Srbija - Sva prava zadržana