SustamineAmix

Amix Ušteda
Sustamine 60 kapsula

Sustamine

Sustamine ili L-Alanil-L-Glutamin je jedinstveni patentirani dipeptid u vrlo visokoj dozi od 500mg u svakoj kapsuli. Ne sadrži nepotrebne dodatke i punila koji mogu smanjiti kvalitet dodatka. To je najvredniji oblik aminokiseline Glutamin koji možemo naći na tržištu.

  • Prirodan i efikasan antikatabolik
  • Povećava apsorpciju glikogena i vode u mišićima
  • Patentirana kombinacija glutamina i alanina
  • Trenutna regeneracija čak i pri velikom intenzitetu
  • Širok efekat na zdravlje
  • Znatno povećava otpor tela
  • Savršeno za napore snage i izdržljivosti

Amix Sustamine je savršeno svarljiv i ne trpi ni najmanji gubitak u digestivnom traktu, što je neophodno za njegovu efikasnost. To je napredni dipeptid koji se godinama koristi u medicini i naprednim dodacima ishrani. Čak i njegove male doze pokazuju efikasnost u brojnim studijama i snažno ih osećaju čak i napredni ljudi sa vrlo visokom fizičkom aktivnošću. Ovo jedinjenje snažno doprinosi regeneraciji nakon treninga, bez obzira na karakteristike napora. Jedan od naprednijih aspekata delovanja Sustamine-a je povećanje apsorpcije vode i minerala, ali pre svega brže obnavljanje glikogena u mišićnim ćelijama. Veruje se da Sustamine značajno poboljšava funkcionisanje digestivnog sistema, što je povezano sa povećanom apsorpcijom hranljivih sastojaka obezbeđenih hranom.

Upotreba:

Uzmati porciju od 2 kapsule ujutru nakon buđenja. Da biste maksimizovali njegov efekat, uzimati 2 porcije dnevno, drugu porciju pre treninga ili uveče. Piti sa mnogo vode.

Uporedne Cene

Amix - Sustamine

- kliknite na znak pored prodavca za informacije o prodavcu i isporuci
Informacije su ažurirane 16. 7. 2024.
Amix - Sustamine 60 kapsula

Sustamine - 60 kapsula

Prodavac Cena
AMG Sport Nutrition 2.690,00RSD poseti prodavca

©2024 Cene Suplemenata Srbija - Sva prava zadržana