ZMAAmix

Amix Ušteda
ZMA 90 kapsula 1.360,00RSD

ZMA

ZMA je patentirani proizvod koji sadrži mešavinu cinka, magnezijuma i vitamina B6 sa većim kapacitetom za proizvodnju energije iz manjih ćelija čime se osigurava povećanje prirodnog nivoa testosterona i IGF-1 (faktor rasta sličan insulinu - tip 1), uspostavljanje rasta mišićne mase bez ikakvog masnog tkiva.

ZMA promoviše povećanje nivoa testosterona i IGF-1, što pomaže hipertrofiji mišića, što posljedično povećava snagu i čistu mišićnu masu. Takođe deluje kao moćan antioksidans štiteći nas od oštećenja izazvanih slobodnim radikalima. ZMA je dodatak ishrani koji deluje kao antioksidans, napravljen da bi se zaštitio od slobodnih radikala, s druge strane, pomaže kod hipertrofije mišića (njihov rast), što favorizuje fizičke performanse pojedinca, odličan je za sportiste, sa atletskim životnim stilom punim rutina fizičkog treninga, i ljudi koji žele da vide rezultate u povećanju i definisanju mišićne mase.

Preporučuje se kao antioksidans i onima koji žele prirodno i potpuno da postignu dobro fizičko i zdravstveno stanje. ZMA je formulisan sa aktivnim sastojkom (cink, magnezijum i vitamin B6) koji ga čine moćnim proizvodom i jednim od najpoželjnijih za upotrebu i ishranu sportista. ZMA takođe pomaže u maksimiziranju razvoja mišića, poboljšava fizičke performanse, štiti imuni sistem, obezbeđuje pravilnu funkciju mišića, izbegava česte grčeve i naprezanje mišića kod sportista poput vas koji vode životni stil pun fizičkih vežbi, u kojima morate biti 100% aktivni da biste imali odlične performanse na vašim treninzima. ZMA se uglavnom preporučuje sportistima jer im je potrebna dobra hormonska ravnoteža koja im pomaže da brzo dobiju rast mišića, poboljšaju performanse i oporavak od fizičkih aktivnosti.

Upotreba:

Muškarci uzimaju 3, a žene 2 kapsule dnevno, po mogućnosti na prazan stomak 30-60 minuta pre spavanja. Da biste postigli najbolje rezultate, izbegavati uzimanje mleka ili druge hrane ili dodataka koji sadrže kalcijum

Uporedne Cene

Amix - ZMA

- kliknite na znak pored prodavca za informacije o prodavcu i isporuci
Informacije su ažurirane 15. 6. 2024.
Amix - ZMA 90 kapsula

ZMA - 90 kapsula

Prodavac Cena
Suplementi Srbija 2.490,00RSD poseti prodavca
Explode 2.600,00RSD poseti prodavca
ExYu Fitness Shop 2.659,00RSD poseti prodavca
Titanium Sport 2.700,00RSD poseti prodavca
Pansport 2.860,00RSD poseti prodavca
ATP Sport 3.000,00RSD poseti prodavca
Ogistra Nutrition Shop 3.050,00RSD poseti prodavca
CF Sport 3.291,00RSD poseti prodavca
Supplement Store 3.291,00RSD poseti prodavca
XL Sport Shop 3.300,00RSD poseti prodavca
AMG Sport Nutrition 3.850,00RSD poseti prodavca

©2024 Cene Suplemenata Srbija - Sva prava zadržana