Battery BreakfastBattery Nutrition

Battery Nutrition Ušteda
Battery Breakfast 1.1 kg 900,00RSD

Battery Breakfast

Battery Breakfast je mešavina koncentrata proteina surutke i fino mlevene zobi. Ova odlična formula za ukus i lako mešanje obezbeđuje 19g proteina i 22g ugljenih hidrata sa niskim GI (glikemijskim indeksom), 3.3g vlakana i samo 1.6g šećera u svakoj porciji od 50g. 

Kompletan obrok u sekundi .

Vaš najbolji ukusni doručak sa samo 1.6g šećera.

Odlično za zdrav gubitak kilograma.

Odlično za vitke kilograme.

Doručak na baterije je takođe savršen za aktivne pojedince u pokretu kojima su potrebni brzi i laki obroci prepuni ishrane. Ova sjajna mešavina dobijena je od zobi bogate vlaknima i proteina surutke, pruža složene ugljene hidrate zajedno sa brzo delujućim proteinima surutke i zasićenim vlaknima u samo jednoj porciji. Proteini koji se nalaze u Battery Breakfast dolaze isključivo iz instancizovanog i ultrafiltriranog koncentrata proteina surutke. Ovo, u kombinaciji sa zobom, pruža nežnu ravnotežu ugljenih hidrata i proteina potrebnih zdravim, aktivnim pojedincima. 

Upotreba:

Promešati 1 porciju (50g) u 200ml vode ili mleka. Možete da jedete kašikom ili da je pijete kao šejk u bilo koje doba dana. Za najbolje rezultate uzimajte tri obroka dnevno, po mogućnosti za / tokom doručka ili pauze između obroka.Battery Breakfast može zameniti pravi obrok.

Uporedne Cene

Battery Nutrition - Battery Breakfast

- kliknite na znak pored prodavca za informacije o prodavcu i isporuci
Informacije su ažurirane 16. 7. 2024.
Battery Nutrition - Battery Breakfast 1.1 kg

Battery Breakfast - 1.1 kg

Prodavac Cena
ExYu Fitness Shop 2.090,00RSD poseti prodavca
Titanium Sport 2.990,00RSD poseti prodavca

©2024 Cene Suplemenata Srbija - Sva prava zadržana