Battery CreatineBattery Nutrition

Battery Nutrition Ušteda
Battery Creatine 500 g 10,00RSD

Battery Creatine

Battery Nutrition Creatine omogućava brzo povećanje zapremine i snage mišića, što ga čini dodatkom izbora među elitnim sportistima. Battery Creatine je pogodan za one koji žele da poboljšaju snagu, povećaju izdržljivost i povećaju veličinu mišića.

Battery Creatine se sastoji od 100% nerazređenog kreatina. Kreatin je presudan za metabolizam u telu. Omogućava brzo povećanje zapremine i snage mišića, što ga čini dodatkom po izboru među elitnim sportistima. Battery Creatine je pogodan za one koji žele da poboljšaju snagu, povećaju izdržljivost i povećaju veličinu mišića.

Brzi rast mišića.

Poboljšajte oporavak.

Poboljšajte izdržljivost, snagu i eksplozivnost.

Jedan od najvećih izazova s kojima se suočavamo na treningu je iscrpljivanje naših energetskih rezervi - ovo postavlja frustrirajuće granice naših treninga. Kreatin je odgovoran za održavanje ovih energetskih rezervi u funkcionalnom redu. Ovo je dar prirode: nalazi se u telu, a može se povećati konzumiranjem mesa i ribe. Nažalost, ovo je nedovoljno, s obzirom na intenzivnu prirodu treninga. Dopunjavanje vaše dijete baterijskim kreatinom nadopunjuje vaše mišiće stalnim popunjavanjem onih energetskih rezervi za snagu, izdržljivost, eksplozivnost i povećan volumen mišića. Kreatin je jedan od najstarijih dodataka za aktivne pojedince koji imaju decenije istraživanja koja dokazuju njegovu sigurnost i efikasnost. Naučne studije su dokazale da svi sportisti postižu povećanu snagu i izdržljivost, bolje podnose mlečnu kiselinu, brže se oporavljaju i bolje se bave kreatinom u svom sportu.

Upotreba:

Blagotvorno dejstvo postiže se dnevnim unosom najmanje 3 grama kreatina. Podeliti svoju težinu u kilogramima sa 3 rezultata, ukupnu količinu kreatina u gramima treba uzimati svakodnevno u „fazi utovara“ (prva sedmica upotrebe). Posle tog perioda ne uzimati više od polovine tog iznosa na održavanje. Koristiti na prazan stomak, uglavnom nakon treninga, sa jednostavnim ugljenim hidratima. Koristiti 400ml tečnosti na svakih 5 grama kreatina da biste pravilno rastvorili dozu. 

Uporedne Cene

Battery Nutrition - Battery Creatine

- kliknite na znak pored prodavca za informacije o prodavcu i isporuci
Informacije su ažurirane 22. 9. 2023.
Battery Nutrition - Battery Creatine 500 g

Battery Creatine - 500 g

Prodavac Cena
ExYu Fitness Shop 1.490,00RSD poseti prodavca
Titanium Sport 1.500,00RSD poseti prodavca

©2023 Cene Suplemenata Srbija - Sva prava zadržana