Battery Hydrowhey HardcoreBattery Nutrition

Battery Nutrition Ušteda
Battery Hydrowhey Hardcore 1.8 kg

Battery Hydrowhey Hardcore

Battery Hydrowhey Hardcore dobija se postupkom hidrolize koji razlaže čitave proteine na manje proteine koji se nazivaju peptidi koji se lakše i brže apsorbuju i transportuju u krv, mozak, mišiće i ostatak telesnih tkiva. Kroz proces proizvodnje izoluju se hidrolizovani proteini surutke da bi se uklonio višak laktoze, holesterola, ugljenih hidrata i masti. Rezultat je proizvod koji je izuzetno čist i „najbrže deluje“, a koji može lako i brzo da uđe u vaš sistem, podržavajući rast i održavanje mišića. Manji fragmenti proteina takođe su sigurniji za varenje za ljude koji ne podnose laktozu ili imaju alergiju na kravlje mleko, jer uzrokuju manje alergijskih reakcija.

Da bi se garantovala sigurna upotreba  za osobe koje ne podnose laktozu, u formulu je dodato dodatno jedinjenje - Tolerase L-Lactase Enzime, koji doprinosi razgradnji laktoze i pomaže u otklanjanju tegoba povezanih sa netolerancijom na laktozu, poput bolova u stomaku. i grčevi, nadimanje, nadimanje i dijareja.

  • 100% hidrolizat surutke +
  • Protein koji najbrže apsorbuje
  • Efikasna sinteza proteina
  • Šećer, aspartam, bez glutena

Sigurno za upotrebu kod osoba koje ne podnose laktozu i kod onih koji su alergični na kravlje mleko.

Battery Hydrowhey Hardcore je savršen dodatak za sve aktivne pojedince koji traže najčišći izvor proteina i siguran izbor za one koji ne podnose laktozu ili imaju alergiju na kravlje mleko.

Upotreba:

Pomešati 1 porciju (30g) u 150-300ml vode, mleka ili bilo koje druge tečnosti. Uzmite 1-3 porcije dnevno. Najbolje vreme za upotrebu je nakon vežbanja.

Uporedne Cene

Battery Nutrition - Battery Hydrowhey Hardcore

- kliknite na znak pored prodavca za informacije o prodavcu i isporuci
Informacije su ažurirane 21. 1. 2022.
Battery Nutrition - Battery Hydrowhey Hardcore 1.8 kg

Battery Hydrowhey Hardcore - 1.8 kg

Prodavac Cena
Proteini.si 5.990,00RSD poseti prodavca

©2022 Cene Suplemenata Srbija - Sva prava zadržana