Battery Whey ProteinBattery Nutrition

Battery Nutrition Ušteda
Battery Whey Protein 800 g
Battery Whey Protein 2 kg 700,00RSD
Battery Whey Protein 5 kg 2.010,00RSD

Battery Whey Protein

Formula se zasniva na najkvalitetnijem koncentratu proteina surutke.

Pruža osnovni gradivni blok za obnavljanje mišićnih tkiva.

Pojačava oporavak nakon vežbanja.

Brza apsorpcija i konstantno snabdevanje aminokiselinama preko digestivnih enzima i sadržaja izolata proteina surutke.

Dodan kreatin, koji sa 3g / dan povećava performanse u uzastopnom nizu kratkotrajnih vežbi visokog intenziteta poput treninga sa tegovima i intervalnih kardio treninga.

Battery Whey je izbor za kupce koji neće raditi kompromise za manje - ovaj proizvod je idealno rešenje za one koji traže pomoć za poboljšani oporavak, izgradnju mišića ili jednostavno sa ciljem da vode zdraviji način života. Tokom dugotrajnog iscrpljujućeg vežbanja, mišićna vlakna tela se oštećuju - a u ovom stanju neophodnom za rast mišića, telesna potražnja za aminokiselinama raste - široko je rasprostranjeno verovanje da bi ljudi koji vežbaju trebali da unose oko 1.8 grama proteina na svaki kilogram njihove telesne težine.

Battery Whey  je izvor proteina koji je lako dostupan, ukusan i - pošto se sastoji od čistog koncentrata i izolata proteina surutke - ima najveću biološku vrednost popularnih izvora proteina jer pruža čitav spektar esencijalnih - i razgranatih lanaca aminokiselina. Može poboljšati vaše rezultate vežbanja. Apsorbuje se brže od uobičajene hrane i pruža veću stimulaciju sinteze proteina i efikasno poništava katabolički proces u telu. Za još bolje rezultate performansi dodat je kreatin monohidrat. Ovaj prah vrhunskog kvaliteta stvoren je da se lako meša pomoću mućkalice ili samo čaše i kašike.Kompletan je protein visoke biološke vrednosti, koji sadrži i esencijalne aminokiseline (EAA) i aminokiseline razgranatog lanca (BCAA). Morate dopunjavati Battery Whey na nivo aminokiselina bude nizak ili ako trebate da ispunite dnevne makronaredbe - Battery Whey je sa svojim odnosom koncentrata i izolata idealan izbor za nadogradnju doručka, ukusan šejk između obroka ili utažiti glad vašeg tela za proteinima nakon vežbanja.

Upotreba:

Pomešati jednu porciju (jednu kašiku od 30g) sa 200-300ml vode, mleka ili vašeg omiljenog napitka. Da biste postigli maksimalne rezultate, uzmite tri obroka dnevno, po mogućnosti tokom doručka, grickalice između obroka i posle vežbanja. Intenzitet ukusa prilagodite mešanjem sa različitim količinama tečnosti. Za slađi ukus pomešajte jednu porciju sa 200-300ml vode po porciji. Za blaži ukus koristite 300-400ml vode po porciji.

Uporedne Cene

Battery Nutrition - Battery Whey Protein

- kliknite na znak pored prodavca za informacije o prodavcu i isporuci
Informacije su ažurirane 16. 7. 2024.
Battery Nutrition - Battery Whey Protein 800 g

Battery Whey Protein - 800 g

Prodavac Cena
ExYu Fitness Shop 3.690,00RSD poseti prodavca
Battery Nutrition - Battery Whey Protein 2 kg

Battery Whey Protein - 2 kg

Prodavac Cena
ExYu Fitness Shop 6.500,00RSD poseti prodavca
Titanium Sport 7.200,00RSD poseti prodavca
Battery Nutrition - Battery Whey Protein 5 kg

Battery Whey Protein - 5 kg

Prodavac Cena
Titanium Sport 14.990,00RSD poseti prodavca
ExYu Fitness Shop 17.000,00RSD poseti prodavca

©2024 Cene Suplemenata Srbija - Sva prava zadržana