X-Fusion EnergyMaxler

Maxler Ušteda
X-Fusion Energy 330 g 90,00RSD

X-Fusion Energy

Ime proizvoda govori samo za sebe: ovaj proizvod je razvijen za opskrbu vašeg tela energijom. Međutim, nećete pronaći štetne ili hemijske sastojke: X-Fusion Energy sadrži samo BCAA, kofein i citrulin malat, koji su obogaćeni kompleksom vitamina i elektrolita. Kombinacija ovih visokokvalitetnih sastojaka daje prirodni podsticaj tokom vašeg treninga. Najveći deo čini BCAA u naučno dokazanom odnosu 2:1:1. Podržavaju izgradnju i održavanje mišićne mase i sprečavaju razgradnju mišića ubrzavanjem regeneracije.

L-Citrulin Dl-Malate takođe ubrzava oporavak nakon treninga i smanjuje bolove u mišićima, stimuliše cirkulaciju krvi i pruža kiseonik mišićima, povećavajući izdržljivost i efikasnost vežbanja. Bezvodni kofein je dehidrirani oblik kofeina koji telo vrlo brzo veže. Glavna funkcija bezvodnog kofeina je da može da produži podsticaj energije i bolju koncentraciju. Efekat traje mnogo duže nego kod uobičajenog kofeina.

Takođe podržava opšte performanse, sposobnost koncentracije i sprečava umor, stimuliše rad srca i metabolizam. Kompleks vitamina i elektrolita snabdeva telo najvažnijim vitaminima i mineralima koji su neophodni za efikasnu hidrataciju. S obzirom da tokom treninga gubite elektrolite tokom znoja, ova komponenta proizvoda je od velike važnosti.

Sa X-Fusion Energy možete trenirati duže i jače, raditi više ponavljanja ili više serija. Proizvod je bez šećera, savršeno se rastvara i ima prirodan i blag ukus.

Upotreba:

Pomešati 2 merice (11g) sa 200 - 300ml vode.

Uporedne Cene

Maxler - X-Fusion Energy

- kliknite na znak pored prodavca za informacije o prodavcu i isporuci
Informacije su ažurirane 16. 7. 2024.
Maxler - X-Fusion Energy 330 g

X-Fusion Energy - 330 g

Prodavac Cena
ExYu Fitness Shop 2.800,00RSD poseti prodavca
AMG Sport Nutrition 2.850,00RSD poseti prodavca
Supplement Store 2.890,00RSD poseti prodavca
Spartan Shop 2.890,00RSD poseti prodavca

©2024 Cene Suplemenata Srbija - Sva prava zadržana