SCITEC Nutrition Ušteda
Soy Pro 910 g 990,00RSD

Soy Pro

Soy Pro je proizvod koji je ekstrahovan vodom, a nije genetski modifikovan. Ovaj protein je alternativa životinjskim izvorima za vegetarijance, kao i za ljude sa intolerancijom na laktozu ili jednostavno za one koji traže ekonomičan kompletan izvor proteina. 

Sojin izolat je visoko-koncentrovan, visokokvalitetan, dobro svarljiv izvor ne-životinjskih proteina sa velikim količinama važnih aminokiselina.

Kompletni protein SOI PRO doprinosi rastu i održavanju mišićne mase, a takođe i održavanju normalnih kostiju (protein se naziva kompletnim kada organizmu obezbedi sve neophodne aminokiseline, uključujući 9 aminokiselina-histidin, izolevcin, levcin, lizin, metionin, fenilalanin, treonin, triptofan, valin, koji se smatraju neophodnim za život, jer telo ne može da ih sintetiše. Dijetalni proteini su izvor azota i nezamenljivih aminokiselina koje telo zahteva za rast i održavanje tkiva.

Upotreba:

Soy Pro se može koristiti sa bilo kojim obrokom da poveća sadržaj proteina, ili sam po sebi posebno pre ili posle treninga.

Pomešati 1 obrok sa 300ml bilo koje tečnosti.

Uporedne Cene

SCITEC Nutrition - Soy Pro

- kliknite na znak pored prodavca za informacije o prodavcu i isporuci
Informacije su ažurirane 16. 7. 2024.
SCITEC Nutrition - Soy Pro 910 g

Soy Pro - 910 g

Prodavac Cena
Pansport 1.790,00RSD poseti prodavca
ExYu Fitness Shop 1.950,00RSD poseti prodavca
Ogistra Nutrition Shop 2.780,00RSD poseti prodavca

©2024 Cene Suplemenata Srbija - Sva prava zadržana