HydroPure WheyAmix

Amix Ušteda
HydroPure Whey 1.6 kg

HydroPure Whey

HydroPure Whey je izvanredan dodatak ishrani za sportsku upotrebu napravljen od delimičnog procesa hidrolize izolata proteina surutke kako bi doprineo boljoj apsorpciji konzumiranog proteina. Ovaj izvanredni sportski dodatak idealan je za stimulisanje optimalnog oporavka tela u najkraćem mogućem roku nakon izvođenja intenzivnih rutina vežbanja, doprinoseći u velikoj meri poboljšanju fizičkih performansi i postizanju boljih rezultata nakon treninga.

U okviru svoje formule sadrži patentiranu kombinaciju peptida specijalizovanu za podsticanje efikasnog delovanja aminokiselina u mišićnim tkivima, a istovremeno računa na važnu dozu LactoSpore, komponente prirodnog porekla koja mnogo doprinosi Lactobacillus Sporogenes, mikrobiološki probiotik koji pogoduje varenju povećanjem digestivnih enzima, pored ostalih blagodati stimuliše pravilan rad crevne flore.

Upotreba:

Preporučuje se dodavanje 33 grama HydroPure Whey u 300 mililitara vode ili obranog mleka i unošenje između 1 i 3 šejka dnevno, u zavisnosti od potrebe za proteinima.

Uporedne Cene

Amix - HydroPure Whey

- kliknite na znak pored prodavca za informacije o prodavcu i isporuci
Informacije su ažurirane 16. 7. 2024.
Amix - HydroPure Whey 1.6 kg

HydroPure Whey - 1.6 kg

Prodavac Cena
AMG Sport Nutrition 7.490,00RSD poseti prodavca
CF Sport 7.490,00RSD poseti prodavca
Titanium Sport 7.490,00RSD poseti prodavca

©2024 Cene Suplemenata Srbija - Sva prava zadržana