Muscular Regenerative BoosterAmix

Amix Ušteda
Muscular Regenerative Booster 200 ml

Muscular Regenerative Booster

Sprečava povrede mišića.

Analgetička i antiinflamatorna svojstva.

Ubrzava proces oporavka mišića

Efikasno ublažavanje bolova u zglobovima i mišićima.

Muscular Regenerative Booster iz Amixa je analgetički gel koji uključuje efikasan, široko rasprostranjen termički efekat. Kada se nanosi na kožu, pomaže u povećanju protoka krvi u to područje i stoga je vrlo efikasan u smanjenju upale zglobova. Pruža efikasno ublažavanje bolova i kontraktura u mišićima, tendinitisa, ukočenosti, fibrositisa itd. Mišićni regenerativni pojačivač može smanjiti rizik od povreda jer pomaže u očuvanju optimalne temperature mišićnih vlakana.

Muscular Regenerative Booster sadrži biljne ekstrakte, metil salicilat i mentol koji su lokalni analgetici koji pružaju privremeno olakšanje od manjih bolova u mišićima i bolova u zglobovima koji su povezani sa bolovima u leđima, artritisom, uganućima i kontuzijama. Muscle Regenerative Booster iz Amix-a preporučuje se sportistima koji se podvrgavaju velikom fizičkom naporu i nose visok rizik od povrede mišića.

Upotreba:

Naneti na pogođeno mesto malom masažom dok se potpuno ne upije 30 minuta pre fizičke vežbe i odmah nakon toga ako je potrebno.

 

Uporedne Cene

Amix - Muscular Regenerative Booster

- kliknite na znak pored prodavca za informacije o prodavcu i isporuci
Informacije su ažurirane 21. 9. 2023.
Amix - Muscular Regenerative Booster 200 ml

Muscular Regenerative Booster - 200 ml

Prodavac Cena
Titanium Sport 1.000,00RSD poseti prodavca

©2023 Cene Suplemenata Srbija - Sva prava zadržana