Maca 500mgHaya Labs

Haya Labs Ušteda
Maca 500mg 60 kapsula 70,00RSD

Maca 500mg

Maca 500mg iz Haya Labs-a je dijetetski suplement koji se sastoji od korena mace, zeljaste biljke koja energizira i poboljšava svojstva hormonskog sistema i seksualnog zdravlja. Maca je biljka koja se široko koristi za započinjanje dana sa vitalnošću, jer nam daje dovoljno energije za podržavanje aktivnog načina života, pomažući u smanjenju estara i umora.

To je biljka koja raste u Peruu na visokim visoravnima Anda, u narodu poznata kao superhrana koja će nam pružiti energiju, izdržljivost i snagu neophodnu za prilagođavanje raznim uslovima i načinu života.

Maca 500 mg sadrži visoko preporučeni dodatak za aktivne ljude i sportiste, jer sadrži fitohemikalije koje favorizuju fizičke performanse, smanjuju umor i poboljšavaju intenzitet u treningu. Deluje aktiviranjem endokrinog sistema što pretpostavlja optimizaciju njegovog funkcionisanja što podrazumeva viši nivo otpornosti na umor, koncentraciju i mišićnu snagu.

Maca 500mg je odličan dodatak za poboljšanje plodnosti i povećanje libida stimulisanjem proizvodnje testosterona.

Iz svih ovih razloga, Maca 500mg je vrlo pogodan dodatak za sve one koji žele da povećaju vitalnost i energiju, izbegavajući da se osećaju umorno ili slabo.

Upotreba:

1-2 kapsule dnevno uz obrok.

Uporedne Cene

Haya Labs - Maca 500mg

- kliknite na znak pored prodavca za informacije o prodavcu i isporuci
Informacije su ažurirane 29. 9. 2023.
Haya Labs - Maca 500mg 60 kapsula

Maca 500mg - 60 kapsula

Prodavac Cena
AMG Sport Nutrition 1.200,00RSD poseti prodavca
X Sport 1.270,00RSD poseti prodavca

©2023 Cene Suplemenata Srbija - Sva prava zadržana