Maca RootHaya Labs

Haya Labs Ušteda
Maca Root 60 kapsula

Maca Root

Haya Labs Maca Root je dodatak ishrani koji sadrži ekstrakt korena mace. Zbog mnogih hranljivih sastojaka koji su izuzetno vredni za ljudsko telo, koren mace smatra se „super hranom“ poznatom kao (superhrana). Glavna upotreba korena mace je: jačanje imunološkog sistema, smanjenje umora i ubrzavanje regeneracije tela. Štaviše, veruje se da njegov dodatak daje snagu, utiče na regulaciju polnih hormona i pravilno funkcionisanje štitne žlezde.

Maca (Lepidium meienii) je hranljiva biljka poreklom iz Perua. Karakteriše ga gotovo kompletan aminokiselinski profil, sadržaj esencijalnih nezasićenih masnih kiselina (EFA), prisustvo vitamina (B1, B2, B3, C) i minerala (bakar, cink, mangan, gvožđe, selen, bor) . Pored toga, koren mace sadrži biljne sterole, čija upotreba može imati blagotvorni efekat na smanjenje nivoa holesterola u krvi.

Velika količina istraživanja pokazuje da peruanska Maca može da podrži regulaciju ženske hormonalne ravnoteže. Dokazano je da organska maka stimuliše proizvodnju estrogena, potiskuje folikul stimulišući hormon i smanjuje težinu simptoma menopauze (vrućice i noćno znojenje) kod žena u postmenopauzi. Druga dvostruko slepa, s placebom kontrolisana studija otkrila je da je maca smanjila psihološke simptome, uključujući anksioznost i depresiju, i poboljšala seksualnu disfunkciju kod žena u postmenopauzi, kako na estrogenom, tako i na androgenom nivou.

Ova zapažanja navela su istraživače da zaključe da maku treba koristiti kao alternativu ili dodatak hormonskoj supstitucionoj terapiji (HRT). Studije pokazuju da maca može povećati seksualne performanse kod muškaraca. Upotreba mace kod muškaraca rezultirala je povećanjem zapremine sperme, broja sperme tokom ejakulacije i pokretljivosti sperme.

Upotreba:

Po jedna kapsula 2-3 puta dnevno.

Uporedne Cene

Haya Labs - Maca Root

- kliknite na znak pored prodavca za informacije o prodavcu i isporuci
Informacije su ažurirane 16. 7. 2024.
Haya Labs - Maca Root 60 kapsula

Maca Root - 60 kapsula

Prodavac Cena
ATP Sport 1.200,00RSD poseti prodavca
Lama 1.200,00RSD poseti prodavca
Vitalikum 1.200,00RSD poseti prodavca
Supplement Store 1.200,00RSD poseti prodavca
Ogistra Nutrition Shop 1.200,00RSD poseti prodavca

©2024 Cene Suplemenata Srbija - Sva prava zadržana