Vitamin C 500mgUltimate Nutrition

Ultimate Nutrition Ušteda
Vitamin C 500mg 120 tableta 1.100,00RSD

Vitamin C 500mg

Vitamin C, poznat i kao askorbinska kiselina, je vitamin rastvorljiv u vodi koji je od vitalnog značaja za normalno funkcionisanje tela. Ljudsko telo ne proizvodi vitamin C samostalno, niti ga skladišti. Dakle, važno je u dnevnu ishranu uvrstiti puno hrane koja sadrži vitamin C.

Ljudsko telo se veoma razlikuje u potrebama za vitaminom C. Količina vitamina C koja se nalazi u hrani varira dramatično kao i naši zahtevi nakon vežbanja.

Antioksidanti su hranljive materije koje blokiraju deo štete koju prouzrokuju slobodni radikali, nusproizvodi koji nastaju kada naša tela hranu transformišu u energiju. Antioksidanti, poput vitamina C i vitamina E, važan su deo odbrane tela od oštećenja mišića od vežbanja. Naporne vežbe povećavaju proizvodnju slobodnih radikala u telu, što zauzvrat može prouzrokovati oštećenje mišića koje se manifestuje kao otečeni ili bolni mišići nakon vežbanja. Iako vežbanje povećava prirodnu odbranu tela od slobodnih radikala, sportisti koji se bave intenzivnim treningom mogu imati koristi od dodavanja antioksidativnih dodataka svojoj ishrani.

Upotreba:

Žvakati jednu do dve tablete dnevno.

Uporedne Cene

Ultimate Nutrition - Vitamin C 500mg

- kliknite na znak pored prodavca za informacije o prodavcu i isporuci
Informacije su ažurirane 27. 9. 2023.
Ultimate Nutrition - Vitamin C 500mg 120 tableta

Vitamin C 500mg - 120 tableta

Prodavac Cena
X Sport 1.250,00RSD poseti prodavca
Supplement Store 2.350,00RSD poseti prodavca

©2023 Cene Suplemenata Srbija - Sva prava zadržana