Amino LiquidAll Stars

All Stars Ušteda
Amino Liquid 500 ml
Amino Liquid 1 l

Amino Liquid

All Stars Amino Liquid tečni koncentrat aminokiselina je ukusan i pogodan izvor proteina i aminokiselina, a posebno će ga ceniti ljudi koji ne konzumiraju mlečne proizvode. Amino tečnost je koncentrat gotov za piće napravljen od hidrolizovanog izolata proteina goveđeg proteina, što znači da ima sve blagodati govedine, bez ijedne masti, u lako svarljivom formatu.

Hidroliza je proces razbijanja izvora proteina na manje peptidne lance, što olakšava telu da apsorbuje aminokiseline radi veće bioraspoloživosti i sinteze proteina u mišićima. Amino tečnost je prethodno pomešana i spremna za piće, tako da nema gnjavaže, nereda, laktoze, masti, ugljenih hidrata ... samo čisti, ukusni proteini za izgradnju mišića. Svaka porcija od 25 ml je napravljena od najkvalitetnijih sastojaka, sadrži 9.500 mg tečnih aminokiselina u ukusima narandže i crne ribizle i ne zahteva skladištenje u frižideru.

Upotreba:

Dobro promućkati pre konzumacije. Konzumirajte 1-3 porcije (1 porcija = 25 ml) Amino tečnosti dnevno, pomešano sa vodom (približno 250 ml), pre doručka, pre i neposredno nakon treninga i / ili pred spavanje.

Nakon otvaranja stavite u frižider i iskoristite preostali sadržaj u roku od 4 nedelje.

Uporedne Cene

All Stars - Amino Liquid

- kliknite na znak pored prodavca za informacije o prodavcu i isporuci
Informacije su ažurirane 15. 6. 2024.
All Stars - Amino Liquid 500 ml

Amino Liquid - 500 ml

Prodavac Cena
ATP Sport 2.550,00RSD poseti prodavca
All Stars - Amino Liquid 1 l

Amino Liquid - 1 l

Prodavac Cena
Supplement Store 5.250,00RSD poseti prodavca
ATP Sport 5.250,00RSD poseti prodavca

©2024 Cene Suplemenata Srbija - Sva prava zadržana