AMINOTROPINAll Stars

All Stars Ušteda
AMINOTROPIN 120 kapsula

AMINOTROPIN

Sa preko 5000 mg po porciji, AMINOTROPIN sadrži aminokiseline razgranatog lanca „ne kataboličke“ ne samo u dovoljnoj količini, već i u pravoj meri. Aminokiselinski profil Aminotropin razvijen je prema najnovijim naučnim saznanjima i sadrži optimalan odnos BCAA aktivnih sastojaka 2:1:1.

Slobodne aminokiseline (aminokiseline slobodnog oblika) su optimalne, jer se one metabolišu u najkraćem vremenu i na taj način su najbrže dostupne za izgradnju mišića ili zaštitu mišića. Aminotropin sadrži samo čiste, kristalne aminokiseline u slobodnom obliku i najvišeg kvaliteta.

Aminotropin koristi samo čiste, kristalne freeform aminokiseline.

U poređenju sa drugim tabletama sa aminokiselinama, novi Aminotrpin kapsule se brzo rastvaraju. Kroz optimizovan odnos aktivnih sastojaka i veziva, a posebno dodavanjem aktivatora oslobađanja, postiže se oslobađanje aktivnog agensa BCAA već nakon 3,2 minuta. To znači najbrži mogući početak akcije.

Upotreba:

Konzumirati 6 tableta / kapsula Aminotropin 30-60 minuta pre treninga i još 6 tableta / kapleta odmah nakon treninga. U dane koji ne treniraju pojedete 6 tableta / kapsula pre doručka. Progutati sa dovoljno tečnosti. Za najbolje rezultate u vezi sa intenzivnim treningom treba uzimati Aminotropin tokom 6 nedelja. Držati van domašaja dece.

Uporedne Cene

All Stars - AMINOTROPIN

- kliknite na znak pored prodavca za informacije o prodavcu i isporuci
Informacije su ažurirane 29. 5. 2024.
All Stars - AMINOTROPIN 120 kapsula

AMINOTROPIN - 120 kapsula

Prodavac Cena
ATP Sport 6.100,00RSD poseti prodavca
Supplement Store 6.100,00RSD poseti prodavca

©2024 Cene Suplemenata Srbija - Sva prava zadržana