Amino Leu-CoreAmix

Amix Ušteda
Amino Leu-Core 390 g

Amino Leu-Core

Amino Leu-Core je izuzetno složen dodatak koji pruža puni spektar aminokiselina na bazi leucin peptida (Pep-Form). Amino Leu-Core ima u slobodnom obliku već poznate razgranate aminokiseline ili BCAA (L-leucin, L-izoleucin i L-valin).

Amino Leu-Core nudi odnos leucina 8:1:1 mnogo veći od normalnog odnosa ove aminokiseline, zato će vam Amino Leu-Core pomoći da sintetišete više proteina za manje vremena. Pored toga, Amino Leu-Core će vam ponuditi optimalan oporavak nakon napornih treninga, izbegavajući tu bolnu ukočenost.

Pored toga, Amino Leu-Core sadrži kombinaciju Beta-Alanina, L-Citrilina i Beta-Alanina i Kre-Alkalina koji će vam pomoći da smanjite akumulaciju mlečne kiseline u mišiću, poboljšavajući performanse i drastično smanjujući vreme oporavka od intenzivni treninzi. Amino Leu-Core takođe sadrži HMB (hidroksi meti butirat) koji je L-leucin metabolit koji će pomoći u sprečavanju katabolizma mišića i zaštiti mišićnih vlakana od intenzivnih treninga. Amino Leu-Core je odličan dodatak sportistima koji žele da poboljšaju oporavak i mišićnu masu.

Upotreba:

Kao dodatak ishrani, uzeti 2 merice (13gr) odmah nakon treninga. Takođe se može konzumirati i ranije radi poboljšanja ravnoteže azota.

Uporedne Cene

Amix - Amino Leu-Core

- kliknite na znak pored prodavca za informacije o prodavcu i isporuci
Informacije su ažurirane 21. 9. 2023.
Amix - Amino Leu-Core 390 g

Amino Leu-Core - 390 g

Prodavac Cena
AMG Sport Nutrition 4.690,00RSD poseti prodavca
ATP Sport 4.690,00RSD poseti prodavca
Titanium Sport 4.690,00RSD poseti prodavca
Suplementi Srbija 4.690,00RSD poseti prodavca

©2023 Cene Suplemenata Srbija - Sva prava zadržana